De fans wachten er al enkele weken op, maar op woensdag 21 mei 2014 is het zover. Dan vervoegt Louis Talpe het speurdersteam van hoofdinspecteur Van In. Commissaris De Kee (Michel Van Dousselaere) is alvast laaiend enthousiast over inspecteur Eric Franckx, en ook Carine Neels (Maaike Cafmeyer) voelt een klik met haar nieuwe politiepartner.

Eric Franckx was jarenlang lid van de Gentse Uniformpolitie, maar studeerde via avondonderwijs én met de grootste onderscheiding af als criminoloog. Eric is niet alleen knap, hij is ook erg sportief en heeft een groot gevoel voor humor. Iedereen is het erover eens: hij is een aanwinst voor het team. Franckx blijft er zelf bescheiden bij, wat dan weer fel gewaardeerd wordt door Neels. Ondertussen heeft Van In (Herbert Flack) zijn twijfels over zijn collega Versavel (Lucas Van den Eynde): er is iets met hem aan de hand...

Nu het team terug compleet is, kunnen de speurders hun tanden zetten in een nieuwe misdaadzaak. De 20-jarige Ellen Wesenbeek (Moora Vander Veken) -dochter van Johan (Ivan Pecnik)- wordt dood aangetroffen in de tuin van een appartementsgebouw. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar dan blijken er toch voldoende aanwijzingen te zijn om de zaak grondiger te onderzoeken. Vooral het spoor van de jaloerse stiefmoeder Veerle (Katrien Vandendries) lijkt veelbelovend. Of hebben buren Steve Goethals (Witse Tanghe) en Lennert en Saskia Nys (Begir Memeti en Leen Dendievel) meer gezien?

Aspe: vanavond om 21.10 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over