Aanstormend talent ASHI heeft vandaag zijn EP Zaal 2 uitgebracht. De titel van de EP is een referentie naar de zaal van Club Air in Amsterdam, waar ASHI bekendheid kreeg als MC. Het is voor hem dé plek waar het allemaal begon.
Zaal 2 bestaat uit 11 zomerse clubtracks met o.a. featurings van Zoë Livay en Flori Del Pino. Ook hebben er verschillende producers aan de EP gewerkt, waaronder LA$$A en Hoodie.

Luister 'Zaal 2'

ASHI: "Alle opgekropte emoties uit de corona-periode kunnen in Zaal 2 gelucht worden."

Eerder bracht ASHI al de tracks 'Bali' en 'Hagale' uit. 'Bali' heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen streams en 'Hagale' staat op #20 in de FunX XChart. Bekijk hieronder de videoclip.

OVER ASHI
Allround artiest ASHI kan met iedere stijl uit de voeten en is even begenadigd in het schrijven van persoonlijke tracks. Zijn enthousiasme is tekenend voor de manier waarop hij zich als artiest, MC en songwriter ontwikkelt. Hij begon als bekende MC in de Amsterdamse clubscene en hij heeft nummers geschreven voor onder andere Numidia en Famke Louise. Sinds 2020 brengt hij onder Warner Music Benelux zelf muziek uit, waaronder de singles 'Geef Niet Toe', 'Hagale' en 'Bali'. Met die laatste track werd hij in oktober 2020 door FunX uitgeroepen tot Artist Of The Month.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over