Aanstormend talent ASHI heeft vandaag zijn nieuwe single 'Mshiti' uitgebracht. Het refrein van de track wordt door de Nederlandse artiest en songwriter in het Arabisch gezongen - een referentie naar zijn Marokkaanse/Egyptische achtergrond. De Nederlandse vertaling van Mshiti is "Je bent gegaan".

'Mshiti' heeft een andere sound dan we eerder van ASHI hebben gehoord en laat daarmee zijn veelzijdigheid als artiest zien. Dit jaar komt zijn debuut EP uit.

Beluister 'Mshiti'

Bekijk hieronder de videoclip van 'Mshiti', die geregisseerd is door Caio Silva. Hij staat bekend om verrassende en creatieve elementen, wat ook is terug te zien in deze video.

OVER ASHI
Allround artiest ASHI kan met iedere stijl uit de voeten en is even begenadigd in het schrijven van persoonlijke nummers. Zijn enthousiasme is tekenend voor de manier waarop hij zich als artiest, MC en songwriter ontwikkelt. ASHI groeide op in de Amsterdamse wijk Kraaiennest en is van kinds af aan al gefascineerd door muziek. Inmiddels is hij een bekende MC in de Amsterdamse clubscene en schijft hij nummers voor onder andere Numidia en Famke Louise. Ook brengt hij nu zelf muziek uit, waaronder de tracks 'Geef Niet Toe' en 'Bali', die samen op Spotify meer dan 650.000 streams hebben. Met het nummer 'Bali' werd ASHI in oktober door FunX uitgeroepen tot Artist Of The Month.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over