In 2013 wist de Israëliër met zijn soloalbum 'Different Pulses’ mensen rond de hele wereld stil te krijgen met zijn rauwe interpretatie van muziek en een stem die bijna bovennatuurlijk en tegelijk erg menselijk klinkt. Het album werd een wereldwijd succes mede dankzij de single "Reckoning Song (One Day)”. Ook DJ Wankelmut was fan en hij mixte de single tot een hit die maar liefst 200 miljoen views op Youtube haalde.

Zijn laatste album 'Gold Shadow’, dat hij twee jaar geleden voorstelde in een uitverkochte Ancienne Belgique, gooide het over een andere boeg. Het album gaat volledig over verandering, een mix van verschillende stijlen geleid door pure emoties. Het werd geschreven op een breekbaar moment in Parijs, toen Avidan zijn "demonen versloeg en resoluut voor het leven koos”.

Na het succes van beide albums en uitverkochte concerten over de hele wereld, komt Asaf Avidan terug naar België met een nieuw album. In maart releaste hij de wondermooie titeltrack "The Study On Falling" en in november komt zijn gelijknamige derde album uit. Het belooft een betoverende mengeling te zijn tussen folk en soul.

Laat je volledig meeslepen door het pure talent van Asaf Avidan en kom mee genieten op 5 november in het Koninklijk Circus. In Brussel zal hij vergezeld worden door zijn band: Adam Scheflan (basgitaar), Ido Zeleznik (keyboards) en Shahar Baziza (drum).

De ticketverkoop start op donderdag 15 juni om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Asaf Avidan
Datum: 
5 november 2017
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over