Peter Minnebo

Na het succes van Roodkapje keert Event-Team terug met “Arthur en de strijd om Camelot". Een avontuurlijke familiemusical waarin de legende voor de hele familie vertaald is naar een avontuurlijk, humoristisch en hip gedoe.

Arthur heeft het zwaar op school anno 2014, wordt gepest en heeft het ook thuis niet onder de markt. Parrallel lopend, 1000 jaar terug op de tijdslijn, zitten Ridder Lancelot en Lady Guinevere met het probleem dat ze op zoek moeten naar het zwaard in de steen, waar ook de kwaadaardige eigenzinnige popdiva Morgana haar zinnen heeft opgezet. Diegene die het zwaard vindt, wordt ook heerser over het land.

Onze Arthur wordt tijdens een hevige storm geraakt door de bliksem en belandt zo 1000 jaar terug, raakt bevriend met Lancelot & Guinevere en samen gaan ze elkaar helpen ondanks het gedwarsboomd gedrag  van Morgane en haar domme knecht Mordred ,een Mr. Bean type van die tijd.

Kortom, een musical over moed, vriendschap, familie en liefde. Een cast met minder bekende acteurs – alhoewel Dorothy Wuyts reeds haar strepen verdiende in The Voice - die de  pers in een 30 minuten durende preview, een spetterende show gaven met zang, dans. Zeer uitnodigend om naar de volledige show te gaan kijken! Geen moment van verveling maar een aaneenschakeling van entertainment, glitter en ridderlijke eenvoud.

De musical speelt op 11, 12 en 13 april in het Cultureelcentrum in Evergem. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Event-team
Datum: 
11,12,13 april 2014
Locatie: 
Cultureelcentrum Evergem

Reservatie:

070/252020
Meer over