ARTE geeft een tijdelijke stream vrij van het concert dat ze op 1 maart gaf in de L'Olympia, Parijs

Op vrijdag 27 maart zal er een nog niet eerder vertoont concert van Beth Hart in première gaan. De Franse cultuurzender Arte zal Beth Hart's verbluffende optreden, dat ze op 1 maart gaf in de Olympia te Parijs, voor een korte periode beschikbaar maken voor alle thuiszittende fans. De video zal zowel op het Youtube kanaal als op de Facebook pagina van Arte om 8 uur s'avonds in première gaan.

De show begint als Beth van achterin de zaal binnenkomt en 'Tell You You Belong To Me' zingt. Al zingend loopt ze door de menigte, omhelst haar fans en dan ... nou, we willen niet te veel verklappen.

Het concert werd opgenomen in de prachtige Olympia in Parijs, een zaal die in 1888 werd opgericht door Joseph Oller en Charles Zidler, de mede-oprichters van de wereldberoemde Moulin Rouge. Beth Hart voegt zich bij een lange lijst van iconische artiesten die het podium sierden. Van Edith Piaf, Jacques Brel en Billie Holiday tot Nina Simone, The Beatles, Miles Davis, Tina Turner, Led Zeppelin en meer.

De Grammy-genomineerde Beth Hart bracht in 2019 haar laatste album ‘War In My Mind’ uit welke lovende kritieken ontving. Maar het is live waar Hart echt schitterd. Zij weet zelfs de grootste zalen heel intiem te laten voelen.

Sluit je dus aan bij de Beth Hart-fans van over de hele wereld en laat je vrijdagavond vanuit je luie stoel betoveren met dit fantastische concert van Beth Hart.

Blijf thuis, blijf veilig en volg uw lokale gezondheids- en overheidsadviezen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over