Arsenal viert dit jaar zijn 15e verjaardag en dat heeft u geweten: maar liefst zes uitverkochte shows in de Ancienne Belgique dat voor de gelegenheid omgetoverd werd tot een heus oerwoud en een reeks festivals met o.a. Lokerse Feesten, Feest in het Park en Crammerock nog op het programma. Vandaag komt de band met nieuws, want op 5 september zal u hen ook nog aan het werk kunnen zien in Openluchttheater Rivierenhof.

Wie er ooit bij was in het Antwerpse amfitheater, weet dat dit een niet-te-missen show wordt. Arsenal is er al talloze keren boven zichzelf uitgestegen en wil uiteraard ook op hun 15e verjaardag de speciale band met de locatie opnieuw alle eer aan doen. Tickets voor één van de laatste optredens van Arsenal vind je hier: https://www.openluchttheater.be/agenda/?maand=2015-09. De voorverkoop start op dinsdag 11 augustus om 13u.

Arsenal ontvangt Gouden plaat voor album FURU

Vorig jaar bracht Arsenal hun nieuw album ‘FURU’ uit dat door de fans enthousiast werd onthaald. Begin juli namen John Roan en Hendrik Willemyns op Couleur Café een Gouden plaat in ontvangst voor ‘Furu’ (foto’s in bijlage).

Om u een voorsmaakje te geven van hoe het concert op 5 september in het OLT er ongeveer zal uitzien trakteert Arsenal u op live beelden uit de Ancienne Belgique. Hou de Facebookpagina van de band in het oog want de komende dagen zullen er meer videos vrijgegeven worden.

  • 07.08 Arsenal – Saudade > https://youtu.be/ZN_s9yr7ths
  • 09.08 Arsenal - Temul feat. Lydmor
  • 11.08 Arsenal - Estupendo
  • 14.08 Arsenal – Melvin

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Arsenal
Datum: 
5 september 2015
Locatie: 
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne

Reservatie:

Meer over