Deze week regeert Koning Voetbal opnieuw bij 2BE en worden de heenwedstrijden van de 1/8ste finales van de UEFA Champions League afgewerkt. Morgen, dinsdag 23 februari 2016, komen twee topploegen tegenover elkaar te staan: Arsenal – Barcelona. Op woensdag 24 februari moet PSV vol aan de bak tegen Atlético Madrid.

Jan Boskamp en Mario Been aan analistentafel bij Arsenal – Barcelona op dinsdag 23 februari Om 20.20

Op dinsdag 23 februari ontvangt Arsenal titelverdediger en Spaans kampioen Barcelona. De Gunners mikken op een plaatsje in de kwartfinales. Het is immers al van 2010 geleden dat ze zich hiervoor wisten te kwalificeren. Het Barcelona van wereldsterren Messi, Neymar en Suárez werd moeiteloos groepswinnaar en hoopt daar een mooi gevolg aan te breien.

Dirk Deferme en Marc Degryse staan in voor het wedstrijdcommentaar. Jan Boskamp en Mario Been schuiven aan de analistentafel bij Tom Coninx. Na de wedstrijd is er ook een uitgebreide samenvatting van de andere wedstrijd in de achtste finales tussen Juventus en Bayern München.

Analisten Aad De Mos en Marc Degryse Bij Psv – Atlético Madrid op woensdag 24 februari Om 20.20

In de andere wedstrijd wordt het duel tussen PSV Eindhoven en Atlético Madrid uitgevochten op woensdag 24 februari. PSV kon zich voor het eerst in negen jaar plaatsen voor de knock-outfase. Bij de vorige ontmoeting tussen de twee clubs, was het Atlético die de overwinning in de wacht sleepte. PSV won in deze Champions League-campagne wel al zijn thuiswedstrijden tegen Manchester United, CSKA Moskou en Wolfsburg.

Analist Marc Degryse: “PSV-coach Phillip Cocu was twee jaar mijn ploegmaat en is een supertoffe gast. Hij blijft ook nu als succescoach bescheiden en dat is toch maar weinig trainers gegeven. Gewoon normaal doen en geen toneel spelen is een eigenschap die ik enorm waardeer. Ik wens PSV onder zijn leiding een nieuwe titel toe en natuurlijk ook een vierde thuisoverwinning op rij tegen Atlético Madrid. Alle PSV-spelers zullen wel top moeten zijn om een kleine kans te maken tegen een sterk Atlético.”

Tom Coninx krijgt in de studio bezoek van twee échte PSV-kenners: Aad de Mos en Marc Degryse. Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Glen De Boeck. Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd tussen Dinamo Kiev en Manchester City te zien bij 2BE of op 2BE.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over