(c) Danny Willems

Arno zal op de dag van zijn 70ste verjaardag op 21 mei optreden in het Kursaal van Oostende. De ticketverkoop voor het optreden van Arno start zaterdag 16 maart om 10 uur. Zijn verjaardagsconcert van vijf jaar geleden was in een mum van tijd uitverkocht.

Rock icoon

Arno is een pionier in onze Belgische rockgeschiedenis. Hits als ‘Oh La La La’, ‘Putain Putain’ en ‘Les Filles Du Bord De Mer’ zitten in ons muzikaal geheugen gegrift. Op 21 mei wordt de geboren Oostendenaar zeventig jaar en dat viert hij met een exclusief verjaardagsconcert in het Kursaal van Oostende. Het belooft een memorabele avond te worden waarbij al zijn grootste hits de revue zullen passeren. “We zijn er trots op dat we Arno, als ereburger van Oostende, hebben kunnen strikken voor een exclusief verjaardagsconcert in Oostende,” besluit Voorzitter van VZW Kursaal en Burgemeester van de Stad Oostende Bart Tommelein.

Concert en boek

Op 21 mei eert Oostende de godfather met een uniek verjaardagsconcert ‘Arno wordt 70’. Vijf jaar geleden was zijn verjaardagsconcert op nog geen twee weken tijd uitverkocht. Er werd toen nog een extra concert toegevoegd om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Gelijktijdig draagt de stad Oostende en Uitgeverij lannoo ook een boek op aan de Oostendenaar. Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig is een artistieke trip in het gezelschap van Léon Spilliaert en Hugo Claus, Leopold II en Cléo de Mérode, Henri Storck en Arno. De ticketprijzen voor het concert variëren van 37 tot 47 euro. Het boek kost 15,45 euro en is vanaf 20 mei beschikbaar.

Arno wordt 70

21 mei 2019 - 20:00

Kursaal Oostende

Reserveren: kursaaloostende.be | 0900 40 850 | Toerisme Oostende (open: 7/7, 10-17u)

  • Ticketprijzen: € 47, € 41, € 37 (inclusief reservatiekosten)
  • Theatermenu: + € 65
  • Boek: ‘Oostende & Compagnie - Van Arno tot Zweig’
    • Prijs is 15,45 euro (inclusief reservatiekosten)
    • Boek af te halen voor concert of op vertoon van voucher bij Toerisme Oostende vanaf 20 mei.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over