Met 25 nieuwe namen is de organisatie van Puurs Live blij om vandaag aan te kondigen dat de affiche volledig is. Zo wordt de line-up in de concerttent verder aangedikt met een aantal topacts: Arno, Magnus, SX, CPeX en Coely. Ook Kraantje Pappie, Halve Neuro, Horses on Fire, Band of Eli en Delv!s maken hun opwachting. Daarnaast pakt de DJ-Marquee Stereo Vedett uit met 14 nieuwe namen. Puurs Live zal plaatsvinden op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli 2014 op het festivalterrein aan het Fort van Liezele.

Verjaardagsconcert van rockicoon Arno

Met een discografie van ruim drie en een half decennium is het alvast uitkijken naar levende rocklegende Arno, die onlangs zijn nieuwe album Future Vintage uitbracht. Daarnaast belooft het live- optreden van Magnus, het dance- en elektroproject van dEUS-frontman Tom Barman en de bekende techno-dj C.J. Bolland, het podium van Puurs Live te doen daveren. Op het podium krijgen ze de hulp van Tim Van Hamel (gitaar), Joris Caluwaerts (keyboards) en Christophe Claeys (drums).

De zweverige melodieën van de indiepop band SX, het extreme testosterongehalte van rockband Clement Peerens Explosition, de opzwepende beats van rapster Coely en Kraantje Pappie zijn ook het aftellen waard. De festivalganger kan ook rekenen op de funk en soul van Delv!s, de onvervalste “Scheefhoek-stijl” van Halve Neuro en de energieke sound van Horses on Fire. Samen met de eerder aangekondigde Belgische topacts Hooverphonic, Gabriel Rios, Novastar, Admiral Freebee, Gorki, Intergalactic Lovers, Discobar Galaxie, Flip Kowlier en Band of Eli is zo de line-up van het hoofdpodium volledig.

“Allejoppa”: feestgarantie met Gunther D en Murdock in Stereo Vedett

Naast de live optredens in de concerttent, wordt de festivalganger op stomende DJ-sets getrakteerd in Stereo Vedett, de DJ Marquee. Daar komen vandaag 14 nieuwe namen bij: Gunther D ft. Skyve, Soul Shakers, Murdock, Nadiem Shah, Dirtcaps, Cpt Steel, Station Earth ft. Mc Mota, Dj Madfingaz, Stylistic, Cedex & Higher Underground ft. MC 3XB, The Flexican & Sef, Daft & Niesel, The Principals en Only The Lonelies. Samen met The Mixfitz, TLP, Lazy Jay, De Hofnar, Rakka en Ghent Bangers is zo ook hier de line-up compleet.

Tickets voor Puurs Live zijn nog steeds online te koop via www.puurslive.be. Een dagticket kost slechts €25, voor een weekendticket betaal je €60. Een plaatsje op de camping is mogelijk voor €13. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Puurs Live
Datum: 
25, 26 en 27 juli 2014
Locatie: 
Puurs

Reservatie:

Meer over