De kerstperiode is volop aangebroken en VTMKZOOM heeft er voor gezorgd dat de kinderen dit jaar een onvergetelijke Kerstmis meemaken. Zo hebben de VTMKZOOM-gezichten Arne, Joyce, Femme en Bab de voorbije 2 weken Vlaanderen rondgetrokken met de VTMKZOOM Wensmachine, waar kinderen hun grootste wens konden doorgeven. De 4 gezichten hebben hierna geprobeerd zoveel mogelijk wensen te vervullen.

Zo wou de 8-jarige Aaron uit Temse graag eens astronaut worden: “Het is mijn allergrootste droom om eens een echte astronaut te zijn”. De 5-jarige Selina uit Hamme had eerder een prinsessenwens: “Ik zou heel graag als een echte prinses met een paard naar school gaan. En misschien is er ook nog een plaatsje voor een prinsessenkerstboom op mijn kamer?” De 9-jarige Jeike uit Maasmechelen had dan weer een echte kerstwens: “Ik wens een rendier voor mijn deur, dat zou gewoon mega zijn om dat diertje eens van kortbij te zien”. De 5-jarige Beau uit Grobbendonk wenste dan weer een frietkraam in zijn tuin, de 6-jarige Wibbe uit Weelde wou graag eens een kussengevecht hebben met Arne en zijn klas en de 5-jarige Vincent uit Bonheiden hoopte dat er eens een echte uil op bezoek zou komen bij zijn thuis.

Hoe Arne, Joyce, Femme en Bab deze én heel wat andere wensen hebben waargemaakt ontdek je deze week in het programma VTMKZOOM Wensmachine, dat vanaf vandaag, maandag 23 december tot en met vrijdag 27 december 2013 dagelijks wordt uitgezonden om 18u30 bij VTMKZOOM.

VTMKZOOM Wensmachine van maandag 23 december tot en met vrijdag 27 december om 18u30 bij VTMKZOOM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: