Archie X staat binnenkort op het grote podium van de Ancienne Belgique! De show wordt live uitgezonden via de socials van Archie X op zondag 13 juni. Het wordt een volwaardige show waar ze voor het eerst al hun songs live zullen brengen. Archie X is alvast erg enthousiast om eindelijk een podium te kunnen bestijgen, zeker dat van de iconische Ancienne Belgique.

Charline: “Het is voor elke artiest een droom om in de AB te spelen, zeker in de grote zaal. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om daar voor het eerst een showcase te geven!”

Tom: “Ik kijk er ongelooflijk hard naar uit om eindelijk onze songs los te laten op een publiek en de totaalervaring van Archie X te tonen. En dat in de ultieme muziektempel van ons land!”

ARCHIE X - LIVE VANUIT DE STUDIO

OVER ARCHIE X

Popduo Archie X bestaat uit frontvrouw Charline D'hoore en Belgische muzieklegende Tom Lodewyckx. Het klikte muzikaal tussen Tom en Charline en het resultaat mag er wezen. Afgelopen zomer brachten ze hun eerste single 'Loud Boy' uit die het zowel qua streaming als op radio erg goed deed. Kom via ‘Uncovered’ alles te weten over hun samenwerking en hoe hun eerste single ‘Loud Boy’ is ontstaan.

Naast goede en oprechte popmuziek met een gevaarlijk en mysterieus kantje, staat Archie X voor authenticiteit. Je voelt niet enkel het sterke gevoel van identiteit van het pasgeboren duo, maar ook Charline's natuurlijke flair is betoverend.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: