APASSIONATA, Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden, komt in de krokusvakantie van 2014 terug naar Antwerpen met de nieuwe productie ‘Tijd om te dromen’. Deze bijzonder spectaculaire show wordt in het Sportpaleis getoond op zaterdag 8 en zondag 9 maart.

‘Tijd om te dromen’ ging op 2 november in het Duitse Riesa in première en doet gedurende 7 maanden in totaal 28 Europese steden aan. Met deze nieuwe show bewandelt APASSIONATA nieuwe artistieke wegen. Van fascinerende proeven en dressuurnummers met de prachtigste paarden uit heel Europa tot acrobatische nummers met dans op eigen muziek: er worden dit keer bijzonder hoge eisen aan de show gesteld. Ook de verscheidenheid aan paarden wordt met deze nieuwe tournee naar een hoger plan getild. Nog nooit waren er in één show zoveel paardenrassen, ezels en mini-pony’s samen om de arena te veranderen in een sprookjesachtige wereld.

“APASSIONATA is niet alleen Europa’s succesvolste show met paarden, het is ook een droom vol poëzie en sprookjesachtige ontmoetingen. Bij elke nieuwe show is de uitdaging bijzonder groot om die droom waar te maken en aan het hoge verwachtingspatroon van het publiek te voldoen. Met ‘Tijd om te dromen’ wil ik die verwachtingen zelfs overtreffen!”, zei Creative Director Holger Ehlers vooraf. Dat hij ruimschoots in zijn opzet is geslaagd bleek uit de vele enthousiaste reacties na de première-avond in Riesa. Pers en publiek waren vol lof over de actie van ruiters en paarden in de arena gecombineerd met acrobatie en dans, schitterende decors, meeslepende muziek en grandioze video-, licht- en lasereffecten. ‘Tijd om te dromen’ is een totaalkunstwerk dat zijn gelijke niet kent!

In de nieuwe productie nemen de hoofdrolspelers Tanya en Michael de toeschouwers mee op een adembenemende reis waarbij de grenzen van tijd en ruimte vervagen! Trickriders op het strand (Equipe Voltigeurs du Monde), een romantische en bijzonder gracieuze Pas de Deux onder water (Equipe Sebastián Fernández), een wonderlijke ‘ijsdans-dressuur’ in het ondergesneeuwde Londen, een Hongaarse post met zes paarden (Laury Tisseur), een magische vrijheidsdressuur (Alex Giona), hogeschooldressuur met elegante Lusitano’s (Equipe Luis Valença) maar ook met indrukwekkende Friezen (Equipe Petra Geschonneck), grappige momenten met slimme ezels en de schattigste pony’s (Laurent Jahan en Brynja’s Flying Shettys), dat en zoveel meer krijgt het publiek in het Sportpaleis aangeboden.

Met ‘Tijd om te dromen’ bevestigt Apassionata andermaal zijn status van Europa’s succesvolste paardenshow voor heel de familie. Paardenliefhebbers reserveren nu al hun plaatsen en zijn in maart opnieuw deelgenoot van de magie tussen mens en paard.

APASSIONATA ‘Tijd om te dromen’ – Sportpaleis Antwerpen, zaterdag 8 maart om 15.00 en 20.00 uur en zondag 9 maart 2014 om 14.00 uur. Kaarten: 37, 47 en 57 euro via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.),www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be. Kinderen t/m 12 jaar: 50% korting op de normale ticketprijs. Aantrekkelijke kortingen voor groepen en verenigingen (via telefoon).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Apassionata
Datum: 
Vanaf zaterdag 8 maart
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over