Wie graag bier drinkt en lederhose in de kast heeft hangen, hoeft dit jaar niet naar München te reizen om er Oktoberfest te vieren. Want op 30 september is er de derde editie van het ‘Oktoberfest Brasschaat. Thema dit jaar: Wir gehen zur Schelde! En dat mag je héél erg letterlijk nemen, want ondanks de naam, verhuist het feest dit jaar naar de Waagnatie in Antwerpen.

Organisatoren Patrick van Pinxten en Marc Reijntjes: “Gezien de enorme groei van ons event waren we genoodzaakt om voor de derde editie een nieuwe locatie te zoeken. Van het Kasteel van Brasschaat gaat het naar Antwerpen. De Waagnatie bleek dé geschikte plek. Ook dit jaar zal het Oktoberfest met een humoristische knipoog veel leuke en muzikale acts hebben, alles in het teken van het Duitse Munchener Oktoberfest. Zo is er een grenspost, een minibar (letterlijk) en zelfs de danseressen van de Schatzi bar uit Ischgl.”

Wat je mag verwachten? Bier, foodtrucks en heel wat dj’s en artiesten als De Belgische Tirolers, dj Timmie Tirol en Dietwin de Jodelaar.

Tickets via www.oktoberfest-brasschaat.be

Voor 35 euro per persoon krijg je een bierpul met 1 liter Paulaner Bier of een glas champagne.

Kom je in groep? Een tafel van 8 personen heb je voor 400 euro, een tafel van 10 voor 500 euro. Je krijgt: een gereserveerde tafel, een bierpul met 1 liter Paulaner Bier of glas champagne, begeleiding naar de tafels door de aanwezige Heidi's, late night snacks, bediening aan tafel en de beste locatie in de zaal.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oktoberfest
Datum: 
30 september 2017
Locatie: 
Waagnatie, Antwerpen

Reservatie:

Meer over