Actrice Quvenzhané Wallis is genomineerd voor een Golden Globe! De piepjonge rijzende ster is genomineerd voor de prijs voor beste actrice in een comedy of musical. Niet alleen de hoofdrolspeelster van de familiefilm van het jaar werd genomineerd, Annie wist ook een nominatie voor ‘Best Original Song’ binnen te slepen met het nummer Opportunity van Greg Kurstin, Sia Furler en Will Gluck. Zorg dat je Annie dus niet mist in de bioscoop!

Over Annie

Oscar® genomineerde actrice Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) vertolkt de rol van Annie, een gelukkig opgewekt pleegkind dat opgroeit in New York. Als baby werd ze door haar ouders achtergelaten in een weeshuis waar een gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz) haar het leven zuur maakt.

Maar alles verandert wanneer de rijke New Yorkse burgemeester kandidaat Will Starcks (Jamie Foxx) het advies volgt van zijn briljante medewerkster Grace (Rose Bryne) en de intelligente campagne adviseur Guy (Bobby Cannavale) en Annie bij hem laat logeren om zo het hart van de New Yorkers voor zich te winnen.

Stack gelooft dat hij haar beschermengel is, maar Annie’s zelfzekere aard en vrolijke morgen-komt-de-zon-terug-op kijk op het leven zorgen ervoor dat de rollen misschien wel omgedraaid zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over