De Britse popzangeres Anne-Marie geeft dinsdag 14 november een concert in AFAS Live in Amsterdam. Deze show is onderdeel van The Unhealthy Club Tour. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 26 mei om 10:00 uur via Ticketmaster.

Volgend op de recente aankondiging van Anne-Marie's derde album 'UNHEALTHY', dat op 28 juli uitkomt, verscheen gisteren de nieuwe gelijknamige single die de in Essex geboren ster samen met Shania Twain heeft opgenomen. Daarnaast heeft Anne-Marie vandaag een headline-tour aangekondigd die dit najaar van start gaat met shows in Europa, Ierland en het Verenigd Koninkrijk, waaronder een concert in de O2 Arena in Londen.

Het derde album 'UNHEALTHY' put uit alle delen van Anne-Marie's leven en biedt een kijkje in haar perfecte imperfecte wereld. Het nieuwe album neemt je mee op een reis van chaos naar tevredenheid; dit is Anne-Marie die rechtop staat en een geheel nieuwe versie van zichzelf omarmt die feller, gedurfder en gelukkiger is dan ooit tevoren.

Inmiddels heeft Anne-Marie zeven Britse 'Top 10'-singles, waaronder 'Psycho' feat. Aitch, dat op het nieuwe album staat, twee 'Top 3'-albums en zeven miljard wereldwijde streams behaald. Anne-Marie werkte daarnaast onlangs ook nog samen met David Guetta en Coi Leray aan de single 'Baby Don't Hurt Me'.

De aankomende tour van Anne-Marie volgt op haar headline-show in de Wembley Arena in Londen vorig jaar.

ANNE-MARIE 2023 TOUR DATES
14 Nov Amsterdam, Nederland AFAS Live
15 Nov Keulen, Duitsland E Werk
18 Nov Parijs, Frankrijk Olympia
21 Nov Dublin, Ierland 3Arena
23 Nov Cardiff, UK Cardiff International Arena
25 Nov Birmingham, UK Utilita Arena
26 Nov Manchester, UK Manchester Arena
29 Nov London, UK The O2

XITE presents
ANNE-MARIE – THE UNHEALTHY CLUB TOUR
Dinsdag 14 november | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €47,04,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/anne-marie
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 26 mei om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over