Duistere triphop. Neoklassiek. R&B. Elektronica. Anna Rune haalt op haar nieuwe EP 'The Secret' alles uit de kast om emoties, herinneringen en relaties tastbaar te maken. Het resultaat? Neo-romantische pop voor fans van Regina Spektor, Sylvan Esso, Ane Brun en Laura Mvula.

BIO

Anna Rune is het alias van Anna De Volder. In 2015 wint ze overtuigend én als eerste vrouw het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland met haar song ‘That’s Life’. Met datzelfde nummer wordt ze door de Nederlandse nationale radiozender 3FM uitgeroepen tot ‘3FM Serious Talent’. In 2018 releaset ze haar debuut ‘Residue & Lovers’ Dust’. Met dit album betreedt ze de bühne van Sziget, Pinkpop, Songbird, North Sea Jazz, Paradiso, Mezz en Tivoli.

Op 1 oktober laat Anna Rune een nieuwe EP op de wereld los: ‘The Secret’. Al haar geheimen legt ze bloot. Met dansende baslijnen, stuwende ritmes en analoge synths aan het stuur, krijgt Anna Rune's lyrische en soms duistere schrijfstijl een relativerende laag. Dat moet ook. Alle songs schreef ze als ode aan mensen die van monumentale waarde waren in haar leven, tijdens Anna’s strijd voor het herstel van haar mentale gezondheid. De EP is het eerste deel van haar tweede album ‘For Monumental People’ (release: 2022).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over