De voorverkoop van Anima, het internationaal festival van de animatiefilm van Brussel, begint vandaag! Het publiek kan nu zijn tickets kopen voor het nieuwe streaming platform, Anima Online. Alle films die op het platform staan, zijn nu te koop en zullen beschikbaar zijn tijdens de tien dagen van het Festival, van 12 tot 21 februari. De Film Pass is vanaf vandaag in voorverkoop voor €15 (met de promocode ANIMA2021). Dit zal de enige manier zijn om van het uitzonderlijke festivalprogramma te genieten, aangezien de bioscopen nog gesloten zijn.

De festivalganger zal van op zijn computer of gsm alle films van het festival kunnen bekijken: een unieke en totaal nieuwe ervaring in de geschiedenis van het festival. Het brede publiek in heel België krijgt de gelegenheid het rijk gevulde programma in de huiskamer te bekijken.

Ontdek het volledige Anima Online programma op online.animafestival.be

Hoofdbekommernis bij de ontwikkeling van het platform was gebruiksvriendelijkheid, met verscheidene tabbladen die het programma in verschillende onderdelen opdelen en met aantrekkelijke tarieven.

Met meer dan 250 uploads, waaronder 12 langspeelfilms, 216 kortfilms, 15 virtuele conferenties en meer dan 40 extra's, heeft Anima Online een aanbod voor elk type toeschouwer: van ‘die hard’ animatiefilmliefhebbers tot de nieuwsgierige leek, van klein tot groot, van amateur tot professional. En bovendien is het aanbod exclusief: het merendeel van de films zijn op geen enkel ander platform te vinden.

De volledige filmcatalogus is alleen te bekijken op het Belgisch grondgebied. De content van Futuranima is wél wereldwijd toegankelijk (zonder geoblokkering).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over