Nieuwe single van het Australische duo Snow verschijnt deze week

Angus & Julia Stone staan op 15 oktober in AFAS Live, Amsterdam. Het duo, bestaande uit de Australische zanger Angus en zijn zus Julia, brengt vandaag ook hun langverwachte nieuwe single Snow uit. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 16 juni om 10:00 uur.

Angus en Julia Stone brachten in 2008 hun debuutalbum A Book Like This uit. Twee jaar later verscheen de opvolger Down The Way met daarop de hitsingle Big Jet Plane. Met het album won het tweetal verschillende ARIA's, de belangrijkste muziekprijs in thuisland Australië. Dit jaar verschijnt het nieuwe album Snow van Angus en Julia. Als voorproefje verschijnt vandaag de gelijknamige eerste single Snow. Deze is hier te beluisteren.

Los Angeles

Het duo was in 2015 voor het laatst in Nederland voor twee uitverkochte shows in TivoliVredenburg, Utrecht. Daarvoor waren Angus en Julia te zien in o.a. een uitverkochte AFAS Live (destijds nog Heineken Music Hall), tijdens Live At Amsterdamse Bostheater en op Best Kept Secret. Hun muziek wordt niet alleen veelvuldig op de radio gedraaid, maar is ook te horen in televisieprogramma's als Pretty Little Liars, Suits en Revenge. Angus en Julia brachten ieder afzonderlijk ook solomateriaal uit, maar werden door producer Rick Rubin in Los Angeles weer samen gebracht om aan Snow te werken.

Ticketinfo

Kaarten voor de show van Angus & Julia Stone kosten €35 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via angusandjuliastonelive.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 16 juni om 10:00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Angus & Julia Stone
Datum: 
15 oktober 2017
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over