Zonder twijfel de meest bejubelde Franstalige artieste van het jaar. Angèle ! Bijna een jaar na de release van ‘Brol’ blijft de plaat onverhinderd in de hoogste regionen van de charts hangen.

Het album is in België goed voor viervoudig platina (80.000 ex) en in Frankrijk zelfs een diamanten bekroning (500.000 ex). Naast zowat alle mogelijke hitlijsten is ze niet weg te slaan uit de ether en ook online is ze een absolute topfavoriet. Voor “Tout Oublier” staat de teller op YouTube al op 91 miljoen views en zelfs haar nieuwste video “Flou” werd al meer dan 4 miljoen keer bekeken.

Maar ook live weet Angèle te overtuigen! Na Vorst Nationaal, Lotto Arena (op 10 november a.s.), twee volle concerten in Paleis 12 (gepland op 19 november en 9 februari) en een compleet uitverkochte arenatournee in Frankrijk (die ze zomaar eventjes afsluit met twee shows in Bercy!), concerteert Angèle nog een allerlaatste keer in ons land, op dinsdag 21 januari 2020 in Paleis 12 om 20u.

In tijden waarin het internet “Instagram”-artiesten aan de lopende band voortbrengt, weet Angèle zich probleemloos te onderscheiden van de massa. Ze is puur, ze is anders, ze heeft klasse, ze heeft karakter, she’s got that cool! Of het nu op muzikaal, vestimentair of sociaal vlak is; Angèle is een ruwe diamant. Ze is een perfecte belichaming van een generatie waarin grenzen tussen de verschillende muzikale genres slechts een verre herinnering lijken. Van pop over rap tot electro: Angèle’s ‘Brol’ is een heerlijke en hippe mix van alles!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Angèle
Datum: 
Dinsdag 21 januari 2020
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over