Peter Minnebo

De Amerikaanse singer-songwriter Andy Grammer bracht op 1 december zijn derde volledige album ‘The Good Parts’ uit via S-Curve. Het album omvat de internationale hit ‘Fresh Eyes’ (300 miljoen streams), alsook de nieuwe single ‘Smoke Clears’.

“Met een eerste album ben je het waard om naar geluisterd te worden, nummer 2 kan geen toevalstreffer zijn en nummer 3 is het meest authentieke wat ik ooit gedaan heb”, aldus Andy.

Het album ‘The Good Parts’ vertaalt zich letterlijk in positieve boodschappen en optimistische klinkende nummers zoals ‘Give Love’ en een vernieuwend ‘Smoke Clears’. Meliger kan het ook met ‘Always’, waarvan er al heel wat zouden kunnen geschreven zijn door een 80’s boysband. ‘Freeze’ is een topper qua hipheid , pakt je onmiddellijk in met zijn aanstekelijk ritme. ‘Grown as a man child’ draait op stoerklinkende vocals & beats. De acoestische gitaar zet in ‘This Ain’t Love’ romantiek om tot een muzikaal warme song.

‘The Good Parts’ is een herkenbaar album, te netjes gegoten in een foutloos studio-opname parcours, poppy ,en zeer radiovriendelijk. Eigenlijk kan het niet fout gaan en zal een 4e album toch buiten het mainstream moeten kleuren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: