Op paaszondag (12 april 2020) geeft de Italiaanse tenor en wereldwijd muziekicoon Andrea Bocelli een solo-optreden in de historische Duomo, de kathedraal van Milaan! Er is geen publiek toegelaten, maar de fans kunnen dit unieke concert wel live volgen op Andrea Bocelli’s YouTubekanaal (https://youtu.be/huTUOek4LgU) om 19u Belgische tijd.

De Duomo, een unieke bezienswaardigheid, op dit moment gesloten voor iedereen, opent uitzonderlijk haar deuren voor Andrea Bocelli. Dit om een boodschap van liefde, genezing en hoop voor Italië en de rest van de wereld te verspreiden.

“Thanks to music, streamed live, bringing together millions of clasped hands everywhere in the world, we will hug this wounded Earth’s pulsing heart, this wonderful international forge that is reason for Italian pride. The generous, courageous, proactive Milan and the whole of Italy will be again, and very soon, a winning model, engine of a renaissance that we all hope for. It will be a joy to witness it, in the Duomo, during the Easter celebration which evokes the mystery of birth and rebirth,” - Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli, met de Stichting die zijn naam draagt, is op dit moment betrokken bij een noodactie voor COVID-19. De Andrea Bocelli Foundation (ABF) is een inzamelingsactie gestart om ziekenhuizen te helpen bij de aanschaf van alle instrumenten en apparatuur die nodig zijn om hun medisch personeel te beschermen. Het is mogelijk om te doneren aan de GoFundMe-actie: https://www.gofundme.com/f/wk67wc-abfxcamerino

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR HET LIVE CONCERT

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over