Na een uitverkocht concert in 2018 keert de internationale wereldster terug naar het Sportpaleis op 21 maart 2020.

Tijdens het concert in het Sportpaleis zingt de tenor Andrea Bocelli zijn grootste hits van zijn succesvolle albums. Daarnaast komt ook het klassieke repertoire, inclusief een aantal van de bekendste aria’s van de operawereld, ruimschoots aan bod. Al deze grandeur wordt begeleid door een 70-koppig symfonisch orkest en 60-koppig koor, wat goed is voor meer dan 130 artiesten op het podium.

Met zijn mix van klassieke en populaire muziek spreekt Bocelli miljoenen mensen aan. Hij heeft samengewerkt met enkele van de grootste popsterren ter wereld, zoals Céline Dion, Tony Bennett, Ed Sheeran en Ariana Grande. Op zijn nieuwe album Sì, dat op 26 oktober verschijnt, werkt Andrea Bocelli samen met enkele van ‘s werelds meest sensationele artiesten zoals Ed Sheeran, Dua Lipa, Josh Groban en de klassieke sopraan Aida Garifullina.

Klik hier voor de volledige perstekst.

Tickets en info

Tickets gaan in verkoop vanaf dinsdag 30 oktober 2018 om 10u via www.gracialive.be, www.teleticketservice.be of op het nummer 070 345 345 (0,30€/min), via www.fnactickets.be of in alle Fnac verkooppunten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Andrea Bocelli
Datum: 
21 maart 2020
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over