Wie het “.” in Anderson .Paak’s naam louter als een grafisch detail ziet, heeft het mis. De onconventionele schrijfwijze belichaamt waar de artiest voor staat. Met zijn soulvolle essentie die doet denken aan de iconische stemmen van de 70’s in combinatie met een rauwe eigentijdse vibe, slaagt de zinger/rapper/drummer/producer erin de grenzen tussen R&B, hip-hop en dance te doen vervagen en ontaarden in een onweerstaanbare genre-loze sound.

Met een trouwe wereldwijde fanbase, lof van critici waaronder Rolling Stone, Billboard, New York Times en Pitchfork, en indrukwekkende performances bij Ellen, The Late Show with Stephen Colbert, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en op tal van festivals wereldwijd, kan Anderson .Paak zich inmiddels één van de gevestigde waarden in het hedendaagse muzieklandschap noemen.

tintsclip

Vandaag maakt .Paak zijn volgende move met de release van zijn langverwachte debuutalbum ‘Oxnard’ onder Dr. Dre’s Aftermath label. Voor het album, dat vernoemd werd naar zijn geboortestad, werkte Anderson nauw samen met de befaamde producer. Naast de huidige hitsingle ‘Tints’ met Kendrick Lamar bevat de plaat een resem aan dansbare tracks en impressionante samenwerkingen met onder meer Dr. Dre, Snoop Dogg en Pusha T.

TRACKLISTING

1. “The Chase” featuring Kadhja Bonet

2. “Headlow” featuring Norelle

3. “Tints” featuring Kendrick Lamar

4. “Who R U?”

5. “Six Summers”

6. “Saviers Road”

7. “Smile/Petty”

8. “Mansa Musa” featuring Dr. Dre and Cocoa Sarai

9. “Brother’s Keeper” featuring Pusha T

10. “Anywhere” featuring Snoop Dogg, The Last Artful, Dodgr

11. “Trippy” featuring J. Cole

12. “Cheers” featuring Q Tip

13. “Sweet Chick” featuring BJ The Chicago Kid – Bonus Track

14. “Left to Right” – Bonus Track

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over