Ook deze week is er weer voetbal van de bovenste plank in de UEFA Champions League met Paris Saint-Germain - Anderlecht en Napoli - Manchester City. Anderlecht kon ook zijn vorige groepsfasewedstrijd tegen PSG niet winnen. Het verloor met 0-4. Morgen, dinsdag 31 oktober, mag paars-wit het nog eens overdoen tegen de Parijzenaren in het Parc des Princes. De dag erna, woensdag 1 november, aast Napoli in eigen huis op revanche tegen Manchester City. De wedstrijden zijn live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app vanaf 20.15.

PSG - ANDERLECHT OP DINSDAG 31 OKTOBER OM 20.15

Anderlecht ging twee weken geleden op eigen veld met zware 0-4 cijfers onderuit tegen PSG, maar speelde zeker geen slechte wedstrijd. “Bij momenten hebben we onze voet naast die van PSG gezet, maar het enige minpunt is dat we vergaten te scoren”, zei coach Hein Vanhaezebrouck na afloop. Paars-wit heeft zo na drie wedstrijden nog steeds geen enkel doelpunt gemaakt en blijft voorlopig puntenloos onderaan bengelen in groep B. PSG daarentegen won tot nu toe alles, scoorde maar liefst 12 keer en incasseerde nog geen enkel tegendoelpunt. Dat heeft de topclub mede te danken aan het sterke aanvalstrio Neymar-Mbappé-Cavani.

Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Gilles De Bilde. Tom Coninx zit in de studio aan tafel met analisten Aad De Mos en Tom Soetaers. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

NAPOLI - MANCHESTER CITY OP WOENSDAG 1 NOVEMBER OM 20.15

Op woensdag 1 november speelt Napoli zijn vierde groepsfasewedstrijd tegen Manchester City. Tijdens de vorige ontmoeting werd het 2-1 in het voordeel van City. Rode Duivel Kevin De Bruyne was goed voor een assist en liet zich meermaals opmerken met goede acties. De andere Rode Duivel Dries Mertens speelde een mindere wedstrijd en miste zelfs een cruciale strafschop om zijn ploeg opnieuw in de wedstrijd te brengen. Zowel Napoli als Manchester City zijn nog steeds leider in het klassement in hun eigen competitie.

Dirk Deferme en Marc Degryse becommentariëren de wedstrijd. De voor- en nabeschouwing is van Jan Boskamp en Gilles De Bilde. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over