De eerste groepsfasewedstrijd van Anderlecht tegen Bayern München in de UEFA Champions League was geen groot succes. Op woensdag 27 september proberen ze hun 3-0 nederlaag recht te zetten tegen het Schotse Celtic. Een dag eerder op dinsdag 26 september nemen Cristiano Ronaldo en co het op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijden zijn live te bekijken bij Q2, op Q2.be en via de Q-app vanaf 20.10

Borussia Dortmund – Real Madrid op dinsdag 26 september vanaf 20.15

Voor het tweede jaar op rij ontmoeten Real Madrid en Borussia Dortmund elkaar in de groepsfase van het kampioenenbal. Titelverdediger Real won zijn eerste wedstrijd overtuigend met 3-0 tegen APOEL Nicosia. Dortmund heeft momenteel nog geen punten. Het verloor 3-1 van Tottenham. De Koninklijke kon tot op heden nog geen enkele keer winnen op het veld van Dortmund.

Dirk Deferme en Marc Degryse brengen live verslag uit van de wedstrijd. Tom Coninx analyseert de wedstrijd in de studio samen met Gilles De Bilde en Thomas Buffel. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

Anderlecht – Celtic op woensdag vanaf 20.10

Zowel Anderlecht als Celtic gingen zwaar onderuit in hun eerste wedstrijd tegen respectievelijk Bayern München en Paris Saint-Germain. Na een vroege rode kaart voor Sven Kums moest paars-wit met tien man verder. Ook Celtic ging roemloos onderuit tegen een veel sterker PSG, die o.a. konden rekenen op hun goudhaantjes Neymar, Mbappé en Cavani. De 0-5-nederlaag is het zwaarste Europese verlies in de geschiedenis van de Schotten. Zet interim-coach Nicolas Frutos Anderlecht opnieuw op het goede spoor?

Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Gilles de Bilde. Aad de Mos en Gilles de Bilde analyseren de wedstrijd langs de zijlijn. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: GROEPSFASE

Borussia Dortmund – Real Madrid op dinsdag 26 september om 20.15 live bij q2, op q2.be en via de q-app

Anderlecht - Celtic Op woensdag 27 septemver om 20.10 live bij q2, op q2.be en via de q-app

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over