In 2014 zagen we haar al in grote vorm bezig op de planken in de AB: Anastacia presenteerde toen haar jongste album 'Resurrection' met een vijfsterrenshow. Deze ongelofelijke dame en artieste straalt haar uitzonderlijke levensvreugde uit naar haar fans, en ze wil nog veel verder gaan dan dat.

Ze is een harde vechtster, maar Anastacia is bovenal een gulle artieste met een gouden stem en een onnavolgbare internationale carrière die met tijdloze en onweerstaanbare hits als "I'm Outta Love" (1999), "Not That Kind" (2000), "Paid My Dues" (2001) en "One Day in Your Life" (2002) razendsnel uit de startblokken schoot. In haar persoonlijk leven rekende ze al meermaals af met ernstige gezondheidsproblemen, maar ze zette haar kunst steeds met een bewonderenswaardige strijdlust verder. Deze beproevingen maakten haar enkel sterker en hebben haar nooit verhinderd om de successen aan elkaar te blijven rijgen. "Left Outside Alone" en "Sick and Tired", beiden uit 2004, zijn daar de imposante getuigen van. Met de release van 'Heavy Rotation' in 2008, verraste de Amerikaanse haar fans met een meer dan ooit sensuele sound en een radicaal andere look. In 2012 kondigde ze haar grote podiumterugkeer aan, maar nieuwe zorgen met haar gezondheid dwongen haar om haar carrière opnieuw even on hold te zetten. Met 'Resurrection' en de triomftocht van een tournee die daarop volgde, maakte ze echter een comeback in volle glorie.

Met meer dan 40 miljoen verkochte platen over de hele wereld geniet Anastacia tegenwoordig meer dan ooit met volle teugen van het leven, en schreeuwt ze haar levensvreugde van de daken. De Amerikaanse schone bracht met 'Ultimate Collection' recent nog een compilatiealbum uit, en kondigt vandaag haar terugkeer naar ons land aan! Anastacia komt op 24 april de harten van haar Belgische fans verwarmen in de Ancienne Belgique! De ticketverkoop start op vrijdag 20 november om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Anastacia
Datum: 
Zondag 24 april 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over