Het feit dat haar laatste album de naam ‘Resurrection’ draagt, is allerminst toevallig. Het is een krachtig symbool van een ongelofelijke vrouw die haar levensvreugde van de daken schreeuwt en het onderste uit de kan wil halen. De strijdvaardige Anastacia is bovenal een genereuze artieste met een gouden stem en een onnavolgbare carrière. Het grote publiek ontdekt haar in 1998 tijdens een MTV-uitzending van ‘The Cut’, waar ze enkele magistrale sessies laat optekenen, goed voor een mooie tweede plaats en de start van een met records bezaaide loopbaan.

‘Not That Kind’, haar eerste plaat, komt uit in 2000 en kampeert maar liefst 63 opeenvolgende weken in de Ultratop. De single “I’m Outta Love” wordt een wereldwijde hit en maakt van haar een internationale ster. Grote successen als “Not That Kind” en later “Paid My Dues” en “One Day In Your Life”, uit haar tweede album ‘Freak Of Nature’ volgen elkaar op. In 2003 wordt Anastacia voor de eerste maal gedwongen om haar carrière om medische redenen on hold te zetten. Maar in 2004 is de passie groter en sterker dan ooit, en dit drijft de zangeres tot een grootse comeback met haar zelfgetitelde album met hits als “Left Outside Alone” en “Sick And Tired”. In 2005 maakt ze een bloemlezing van haar grootste hits, aangevuld met enkele onuitgegeven pareltjes, verzameld op ‘Pieces Of A Dream”. Met de release van ‘Heavy Rotation’ in 2008 verrast de Amerikaanse haar publiek met een compleet andere look en een sound die sensueler klinkt dan ooit. Ze kondigt ook haar terugkeer naar het podium aan in 2012, maar opnieuw geteisterd door gezondheidsproblemen, moet ze haar volledige tournee afgelasten. Vandaag is Anastacia echter terug, mooier en sterker dan ooit, en met een nog grotere drang om elk moment uit haar leven ten volle te benutten. Om het feest compleet te maken, is ze klaar om de wereld volledig in te pakken; niet enkel met de nieuwe plaat ‘Resurrection’, maar ook met een mooie lijst nieuwe concertdata!

Afspraak met een ongelofelijke persoonlijkheid en een sprankelend talent, op 19 oktober 2014 in de Ancienne Belgique voor een concert om absoluut niet te missen. Geen tijd te verliezen! Tickets voor dit concert zijn te koop vanaf 6 juni om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Anastacia
Datum: 
Zondag 19 oktober 2014
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over