Een uniek concert waarbij bekende TV-sterren uit o.a. Thuis, Familie en De Buurtpolitie het podium delen met onze beste musical-artiesten voor een hartverwarmende, verrassende en boeiende avond vol muziek. Een bijzonder benefietconcert met een groot hart, speciaal voor hun vriendin Jelva.

Jelva (38j), mama van Ilan en Finn, kreeg 8 jaar geleden het verdict: het vreselijke K-woord... Ondertussen zijn er meerdere uitzaaiingen in de longen en werd Jelva ongeneeslijk ziek verklaard. De ziekte is vergevorderd, en hoewel ze weet dat haar leven kort zal zijn, toch is elke dag met haar man Ingmar en haar zoontjes een gewonnen dag. Jammer genoeg blijven de torenhoge rekeningen zich opstapelen.

Om de kopzorgen voor de familie van Jelva hierover wat te verlichten organiseren Goele en An dit benefiet. En zij hopen uiteraard dat jij erbij bent! Dankzij 16 geweldige acteurs en actrices en een 4-koppige band – één voor één talentvolle mensen met het hart op de juiste plaats – zijn zij erin geslaagd een fantastisch concert in elkaar te steken.

Volgende toppers zullen hun opwachting maken:

  • Mathias Vergels, Michiel de Meyer, Jeroen Lenaerts, Bert Verbeke en An Vanderstighelen,bekend van o.a. ’Thuis’
  • Nicoline Hummel en Andy Peelman, bekend van o.a. ’De Buurtpolitie’
  • Ivan Pecnik, bekend van o.a. ‘Tegen de sterren op’
  • Luc Caals, alom bekend als acteur, komiek en presentator
  • Guillaume Devos, bekend van o.a. Familie’
  • Jan Schepens, Ann Van Den Broeck, Marianne Carlier, Ann De Winne, Goele De Raedt en Sasha Rosen, bekend van diverse musicals en TV-series.
  • • 4 straffe muzikanten: Hervé Martens, Stijn Norga, Wouter Berlaen en Arne Lagatie.

Boek NU je tickets, kom mee genieten van deze unieke avond en help samen met ons de zware financiële druk een beetje te verlichten voor Jelva en haar gezin.

" Ik ken Jelva als sinds mijn twaalf jaar. Acht jaar geleden kreeg ze het verdict dat ze kanker heeft. Ik ben dus van het begin van haar lijdensweg bij haar geweest. Het raakt me nog altijd om te zien hoe hard ze vecht om bij haar gezin te blijven. Ze blijft achteruit gaan terwijl de rekeningen blijven toenemen. En dit weegt, bovenop de ongeneeslijke kanker, ontzettend op haar gezin. Als we nu éen ding voor haar kunnen doen, dan is het proberen om de financiele last wat te verminderen. Om de kopzorgen hierover wat te kunnen verlichten organiseren we deze benefiet. "

"Ik ken Jelva nu ongeveer twintig jaar en toen de diagnose acht jaar geleden werd gesteld sloeg dit in als een bom. Een paar maanden geleden hoorden we dat de rekeningen zich maar bleven opstapelen. We konden niet gewoon lijdzaam toekijken dus zijn we gestart met een brainstorm: hoe kunnen we onze vriendin financieel wat ondersteunen? Vermits we beide actrices/zangeressen zijn leek dit ons de meest logische weg: een publiek een mooie en warme avond bezorgen en ondertussen geld inzamelen voor Jelva. Al snel bleek dat vele collega’s hier meteen aan wilden meewerken, iets waar ik hen ongelooflijk dankbaar voor ben. Niet minder dan 16 acteurs die zingen voor het goede doel, begeleidt door een live band! Het wordt een unieke avond en we hopen dan ook dat veel mensen een ticket kopen om dit samen met ons te beleven! "

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: