Op 26 Maart 2014 rondt An Nelissen de toernee van haar successhow Moedermonoloog af met een benefietavond ten voordele van Moeders voor Moeders VZW. Deze avond krijgt een uniek concept: voor amper 10 euro kunnen toeschouwers hun plaats reserveren en de avond zelf mogen de aanwezigen naar eigen mogelijkheden een extra-bijdrage leveren. Lachen & een goed doel steunen, je zou van minder goed gezind worden. 

Sinds oktober 2012 is An op tournee met de succesvolle voorstelling Moedermonoloog. Onderweg kreeg ze heel wat reacties en verhalen te horen. Ook van moeders die zich 100% inzetten, maar bij gebrek aan middelen toch niet aan hun kind kunnen geven wat ze zouden willen. An besloot daarom dat het tijd was voor actie en roept alle moeders uit de wijde omgeving op voor een unieke combinatie: een leuke avond meemaken en meteen ook tientallen andere moeders gelukkig maken.

Moeders voor Moeders zet zich al vele jaren in om moeders in financiële nood te helpen. De organisatie kan rekenen op een breed netwerk van vrijwilligers en sympathisanten die kleding verzamelen en weggeven, voeding ter beschikking stellen en ook een centrum runnen waar moeders en kinderen terecht kunnen voor een warme maaltijd en verzorging. Maar ook deze vrijwilligers kunnen af en toe wat ruggesteun gebruiken. Daarom organiseert An Nelissen samen met ATV een benefietshow voor Moeders voor Moeders, waarvan de winst integraal naar de organisatie gaat. Gedetailleerde info over de vzw vindt u op http://www.moedersvoormoeders.be/.

De oprichtster van de organisatie, Monique Verdict, werd begin 2013 door ATV, Radio 2 en Gazet van Antwerpen verkozen tot “Antwerpenaar van het jaar”.  De uitreiking daarvan kan u hier bekijken:http://atv.be/nieuws/2013-01-15/monique-verdict-antwerpenaar-van-het-jaar/#.Ul55yoWas7A

Trouw aan het basisidee van de organisatie die solidariteit tussen moeders promoot zonder onderscheid van rang of stand, vraagt An voor deze show een toegangsprijs van amper 10€. Het is de bedoeling dat het publiek hiermee zijn/haar plaats reserveert en daarbovenop de avond zelf nog een bijdrage naar keuze doet, rechtstreeks bij de mensen van Moeders voor Moeders zelf.  Zowel de ticketinkomsten als de opbrengst van de inzameling komen daarna dus samen in de kas van Moeders voor Moeders terecht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
An Nelissen
Datum: 
26 maart 2014
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

03/202.46.46
Meer over