Het nieuwe televisieseizoen draait terug op volle toeren, tot grote vreugde van Nathalie Meskens en haar kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder. In Beste Kijkers overlopen ze in sneltempo en met een knipoog de opvallendste momenten van de afgelopen tv-week en spelen ze ondertussen in goed gezelschap voor de titel van Beste Kijkers. Op woensdag 10 september 2014 doen ze dat samen met An Lemmens en Staf Coppens.

Bijna 670.000 kijkers – goed voor een marktaandeel van 33,6% (VVA 18-54, live +5) – zakten vorige week languit in de zetel voor de start van Beste Kijkers. Het programma werd warm onthaald en ook op Twitter was de hashtag #bestekijkers in een mum van tijd trending topic. Een greep uit de vele tweets:

  • #BesteKijkers wordt een vaste afspraak. Goed gelachen, ik ben fan! @VTM
  • Zelfs met een zware keelontsteking hebk hele tijd zitten lachen :-) #bestekijkers
  • @VTM Super programma, super panel.... Vooral niet stoppen!!Lang leve de wintermaanden #bestekijkers
  • Het moment dat je je ziek lacht met een programma. Op je eentje! Zalig! #bestekijkers @VTM (…)
  • Oh kijk, ik heb toch buikspieren! Lachen! #BesteKijkers #VTM
  • #BesteKijkers is kijken op eigen risico. #buikpijn #lachen

An Lemmens en Tine Embrechts of Staf Coppens en Sven De Ridder: welk duo wordt op woensdag 10 september uitgeroepen tot Beste Kijkers? Dat is de vraag die wordt beantwoord aan de hand van vijf ludieke spelrondes, met Nathalie Meskens als scheidsrechter.

De volledige aflevering van Beste Kijkers kan na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: