Art Garfunkel heeft niet alleen zijn stem teruggevonden, maar ook zijn liefde voor het podium. "Ik voel me terug 26 jaar oud," zegt hij zelf, "Ik heb er zo hard voor gewerkt om mijn stem terug te krijgen... Ik zing al sinds ik vijf was, mijn stem is mijn beste vriend. Ik ben getrouwd met zingen en alle problemen die daarbij komen kijken. Mijn stem had me verlaten, maar nu is ze terug en ik ben ongelooflijk dankbaar." De Amerikaanse artiest kan dan ook niet wachten om zijn stem opnieuw te laten weerklinken in concertzalen over de hele wereld!

Zijn naam is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met die van Paul Simon, met wie hij furore maakte dankzij tal van onsterfelijke wereldhits als "Mrs. Robinson", "The Sound Of Silence", "Bridge Over Troubled Water", "Bright Eyes" en "The Boxer". Art Garfunkel is echter meer dan enkel een deel van een iconisch duo. Hij genoot een succesvolle filmcarrière (en werd zelfs ooit genomineerd voor een Golden Globe), bracht een poëziebundel uit en nam maar liefst 12 soloalbums op, waarvan 'Some Enchanted Evening' het meest recente is. Maar bovenal is hij een fenomenaal zanger en liedjesschrijver die met zijn fragiele songs fans in alle uithoeken van de planeet weet te beroeren.

Na hardnekkige stemproblemen is Art Garfunkel weer volop aan het touren. En dat is ook goed nieuws voor zijn Belgische fans, want zijn pad leidt in het voorjaar van 2016 naar Antwerpen. Prachtig solowerk en de Simon & Garfunkel-klassiekers van weleer op donderdag 18 februari in de Stadsschouwburg! Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 juni om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Art Garfunkel
Datum: 
Donderdag 18 februari 2015
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over