De IJslanders kondigen een Europese najaarstournee aan, en daarbij mag ons land uiteraard niet ontbreken! Sigur Rós staat op zondag 1 oktober 2017 op de planken in Vorst Nationaal, om ons te trakteren op een magische reis door hun heerlijke muzikale universum.

Een avond met Sigur Rós, dat is keer op keer een unieke muzikale ervaring, maar deze passage wordt wel héél speciaal. De band, tegenwoordig een trio, werkt aan een grootse muzikale avond in twee aparte sets, gescheiden door een pauze. Op het menu natuurlijk een ruime selectie van de mooiste nummers uit hun repertoire, maar ook een greep nummers uit hun binnenkort te verschijnen achtste langspeler. Ceremoniemeester Jón Þór Birgisson – alias Jónsi – levert een magnifieke productie af, die vormgegeven werd met hetzelfde team dat naar aanleiding van de vorige tournee van de band nog een Knights of Illumination Award in ontvangst mocht nemen.

Nadat de Verenigde Staten al plat gingen voor ‘An Evening with Sigur Rós’, komt de IJslandse band ook Europa veroveren. De tournee start op 16 september in Manchester, waarna ook onder meer Londen, Parijs, Amsterdam, Stockholm, Oslo, Berlijn, Wenen en Brussel aan de beurt komen. Sigur Rós speelt op 1 oktober in Vorst Nationaal; de ticketverkoop start op vrijdag 3 februari om 9u.

Bekijk de trailer van de tournee via deze link.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sigur Rós
Datum: 
Zondag 1 oktober 2017
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over