Voor de eerste keer sinds 2010 is Dave Matthews Band terug in Europa, voor een zeer langverwachte reeks concerten! De tour doorkruist Portugal, Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Nederland, Frankrijk, Engeland en... België! Dave Matthews Band treedt op 4 november op in Vorst Nationaal.

De band zal tijdens elke show twee volwaardige sets spelen, net als tijdens hun Amerikaanse tournee in 2014, die er door de pers als één van de populairste tournees bestempeld werd. "Even when it's Dave Matthews opening for Dave Matthews, there can't be enough Dave Matthews in a night".

Dave Matthews is één van de meest invloedrijke bands in de rockgeschiedenis. Sinds hun oprichting in Charlottesville in 1991 vallen ze op met hun unieke sound en indrukwekkende prestaties op het podium. Dat leidde uiteraard tot een enorm toegewijde fanbase. Met meer dan 19 miljoen verkochte tickets schitteren hun tournees dan ook tussen de meest bekroonde successen van de laatste twee decennia. Een kolossaal succes, waarbij ze ook nog eens ruim 38 miljoen verkochte albums en DVD's mogen bijtellen; het ultieme bewijs van de grote populariteit van deze unieke band.

Vandaag duikt de band de studio in met producer Rob Cavallo, om er te werken aan de opvolger van 'Away From The World', die in 2012 meteen op nummer 1 binnenkwam in de Billboard 200. Geen toeval voor Dave en co, want zij zijn de enige groep die erin slaagde om maar liefst zes opeenvolgende albums af te leveren die vanaf de release de charts mochten aanvoeren! Een ongelofelijke krachttoer die een groot respect oproept.

Deze gigant van de Amerikaanse rockscene staat op woensdag 4 november 2015 op het podium in Vorst Nationaal! Mis deze unieke kans niet om Dave Matthews band live te (her)ontdekken! Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 13 februari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dave Matthews Band
Datum: 
Woensdag 4 november 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over