Op zondag 15 oktober komt de Amerikaanse stand-up comedian Matteo Lane voor een show naar Boom Chicago, Amsterdam. Het is zijn eerste show ooit in Nederland, en staat in het teken van zijn ‘The Al Dente World Tour’. De kaartverkoop voor deze voorstelling begint op donderdag 16 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.

Matteo Lane schitterde in Netflix’ queer stand-up special Stand Out, en in The Comedy Line-up. Ook was hij te zien in The Late Show with Stephen Colbert, Late Night with Seth Meyers, HBO’s Crashing en Will & Grace. Hij maakte samen met Bob the Drag Queen de comic serie Kickassdragqueen op Instagram. Daarnaast is Lane samen met collega-comedian Emma Willmann host van de podcast Inside The Closet.

Ondertussen maakt Matteo Lane razendsnel naam in de comedyscene. Vanuit zijn thuisbasis New York, waar hij een van de vaste waarden is in legendarische comedyclubs als The Comedy Cellar en the Stand, verovert hij snel de wereld. Inmiddels heeft hij opgetreden met grootheden als Chelsea Handler, Aziz Ansari, Hasan Minhaj en hij werd genoemd als een van de prestigieuze Variety’s Ten Comics To Watch.

Matteo Lane is een getalenteerd en veelzijdig artiest. Hij volgde een kunstschildersopleiding in Italië en was operazanger. Inmiddels heeft hij zijn roeping gevonden als comedian, en kan Nederland kennis maken met zijn geweldige skills op stand-up gebied. Matteo Lane heeft veel energie, en snelle, gevatte grappen over zijn persoonlijke leven, en laat dat zien in Boom Chicago.

MATTEO LANE: THE AL DENTE WORLD TOUR
Zondag 15 oktober 2023, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €30,80 (incl. servicekosten)
Leeftijdsrestrictie: 18+

Meer info over dit evenement vind je op: mojo.nl/matteolane
De kaartverkoop voor het evenement start donderdag 16 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over