Na een uitverkochte show in Arenberg vorig jaar staat R5 nu op donderdag 8 oktober in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Geleid door zanger/guitarist Ross Lynch en samen met broers Riker (bas/vocals) en Rocky (gitaar/vocals), zus Rydel (keyboards/vocals) en beste vriend Ellington ‘Ratliff’ (drums/vocals) is R5 vanaf 2009 een feit.

De groep is er in geslaagd om op korte tijd een spannende nieuwe stem in de pop-rockwereld te worden en een groot publiek te bereiken. Hun debuutalbum Louder (2013) schoot naar de bovenste plaats van de hitlijsten in tien verschillende landen en de nummers werden luidkeels meegezongen tijdens hun concerten

Een oeuvre met optimistische songs die gemaakt zijn om 24/7 te beluisteren, op te dansen en plezier te hebben, dat is de formule van R5. Daarnaast hielden de broers Ross en Riker zich ook bezig met andere projecten: Ross speelde een rol in de sitcom ‘Austin & Ally’ op Disney Channel en de film Teen Beach Movie, en Riker nam de rol van Jeff op zich, een van de zangers bij The Warblers in de serie Glee.

Ondertussen timmert R5 verder aan hun muziek, die steeds meer volwassen wordt. Elk optreden toont aan hoeveel fun ze hebben en hoe hun band met elkaar en hun fans groeit. Met de nieuwe single “Let’s Not Be Alone Tonight” en het tweede album Sometime Last Night ligt wereldominantie voor het grijpen.

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 12 juni via www.sherpa.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
R5
Datum: 
8 oktober 2015
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over