Vandaag verschijnt 'Blik' op alle streamingplatformen, een nieuwe single waarop het Gentse rapduo Alois & VLB samenwerken met de Antwerpse artiest Luie Louis. Het introspectieve 'Blik' is de eerste track die het tweetal lanceert na hun EP 'Proberen' uit 2020. De aankomende tijd zullen Alois & VLB nog heel wat nieuwe muziek op de wereld loslaten. Beluister 'Blik' hier.

Staar je niet blind op de jonge leeftijd van Alois & VLB. De twee Gentenaars hebben zich in de voorbije jaren stormachtig ontwikkeld en staan op het punt om de Belgische scene te bestormen met hun muziek. Hun recept? Eenvoudig: rijke producties, introspectieve slimme teksten en melodieuze refreinen die blijven hangen. Ook 'Blik', waarvoor ze de Antwerpse rapper Luie Louis uitnodigden, is hier alweer een schoolvoorbeeld van. De heerlijk stoffige productie van Alois ademt tijdloosheid en is het perfecte decor voor de drie rappers om elk in hun hoogstpersoonlijke stijl de show te stelen.

'Blik' is een voorbode van wat komen zal. De komende maanden zal het duo nog een aantal singles lanceren, om op die manier op te bouwen naar een volledig nieuwe EP. Die zal normaal gesproken na de zomer verschijnen. Hou de sociale kanalen van Alois & VLB alvast in de gaten voor meer nieuws.

Credits

  • Productie: Luie Louis, Alois
  • Vocals: VLB, Luie Louis, Alois
  • Mix: Alois
  • Master: Joseph 'Tradd' Mc Burton
  • Artwork: Lewis Prempeh

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over