Bob (Bob De Moor) en Greta (Gilda de Bal) zijn veertig jaar gelukkig getrouwd. Althans dat is wat iedereen denkt. Net op het moment dat hun zoon Steve (Steve Geerts), een succesvolle regisseur, een film maakt voor hun veertig jaar huwelijk brengen ze het slechte nieuws. Bob en Greta zijn heel hun leven enkel maar bij elkaar geweest en hebben beiden wat meer zin in avontuur gekregen. Ze besluiten dan ook te scheiden. Het nieuws slaat in als een bom. Steve, die zelf ook gelukkig getrouwd is, kan hier maar moeilijk mee leven. Zeker nu hij met zijn vrouw Billie (Nathalie Meskens) op het punt staat om aan kinderen te beginnen. Billie heeft net een bestseller geschreven over geluk en voelt dat ze klaar is voor de volgende stap in haar leven. Maar weer slaat het noodlot toe, Steve blijkt onvruchtbaar. Zonder medeweten van zijn vrouw besluit hij zijn broer Carl (Bill Barberis) in te schakelen als donor. Als dat maar goed afloopt… Carl is een jonge talentvolle kok, die jammer genoeg zijn werk verliest nadat hij een affaire had met de vrouw van zijn chef-kok. Gelukkig kan hij nog op de raad rekenen van schoonbroer Rik (Wouter Hendrickx). Hij bezorgt hem zelfs een nieuwe job, al is het niet meteen Carl zijn droomjob. Rik heeft zijn handen vol met zijn twee kinderen na de dood van zijn vrouw Anouk. Ook de bevalling van een tapir laat hem maar niet los. Slagen ze er allemaal in hun leven weer wat op de rails te krijgen? Vinden Bob en Greta hun eigen weg? Of leiden alle wegen terug naar elkaar?

“Allemaal Familie” is de nieuwe romantische komedie van het productiehuis Marmalade. De film is vanaf vanavond te zien in alle zalen maar wij gingen alvast maandag op de première een kijkje nemen. De film vertelt het verhaal van de familie De Jaegher. Hoe iedereen er toch altijd in slaagt er een zootje van te maken, maar je toch allemaal familie blijft of je nu wilt of niet. Een verhaal waar iedereen zich in kan vinden. De film brengt je aan het lachen, maar weet je ook te ontroeren. Een echte feel-good movie voor een gezellig avondje uit.

De regie lag in handen van Dries Vos die tevens met “Allemaal Familie” zijn eerste langspeelfilm maakte. Hij mocht rekenen op een topcast. Bob De Moor en Gilda de Bal zijn de pater en mater familias. Hun twee zonen worden gespeeld door Steve Geerts en Bill Barberis. Nathalie Meskens neemt de rol van de vrouw van Steve op zich. Schoonbroer Rik wordt vertolkt door Wouter Hendrickx. Hij vindt opnieuw de liefde bij Inge Paulussen. Tom Audenaert kruipt in de huid van de beste maat en dokter van Steve. Cast en crew mogen trots zijn op het eindresultaat! Het is een leuke film die sterk in elkaar steekt. Ben je ook nieuwsgierig naar hoe het afloopt? Ga dan zeker eens een kijkje nemen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: