De voorverkoop gaat razendsnel. Binnen de week na de start van de online verkoop voor Gladiolen 2017 zijn alle combitickets de deur uit. Voor wie nog geen ticket kon bemachtigen, geen paniek: aparte dagtickets voor vrijdag en zaterdag zijn momenteel nog wel beschikbaar. Via onze website www.gladiolen.be vind je steeds de recentste informatie.

De line-up

Op vrijdag 2 juni komen Goose, The Sore Losers, Hydrogen Sea, Dvtch Norris, Dvkes en The Whatevers naar Gladiolen.

Zaterdag 3 juni staan Milow, De Jeugd Van Tegenwoordig, Delv!s, Milo Meskens en DJ’s Jan Vervloet en Liebens & Lambrecht op de affiche.

Binnenkort vullen we het programma verder aan met nog een dik dozijn DJ’s én nog 2 namen voor de Mars Main Stage op zaterdag.

Drank- en eetbonnen

Leuke tip: in de ticketshop zijn sinds dit jaar ook op voorhand drank- en eetbonnen te verkrijgen. Dit is niet enkel handig, maar ook extra voordelig. Per 20 bonnen krijg je er van ons 1 bon gratis bovenop!

Camping bijna uitverkocht

Ook de verkoop van campingtickets gaat nóg vlotter dan vorige jaren. Op dit moment is 80% van de camping reeds uitverkocht. Wil je zeker zijn van je plek op het kampeerterrein, wacht dan niet te lang meer om deze online te bestellen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over