De Amerikaanse poppunkband All Time Low komt op vrijdag 13 oktober naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De show is onderdeel van The Young Renegades World Tour en staat in het teken van het aankomende studioalbum Last Young Renegade. De voorverkoop voor het concert in AFAS Live start vrijdag 26 mei om 10.00 uur via Ticketmaster.

Sinds hun debuutalbum The Party Scene in 2005 hebben de vier punkrockers uit Baltimore een patent op aanstekelijke en zomerse partysongs. In ruim tien jaar tijd heeft de band meerdere hits geschreven zoals A Love Like War, Weightless en Dear Maria, Count Me In. De titel Best Pop Punk Band die ze tijdens Top In Rock Awards ontvingen is dan ook niet verwassend. Het viertal staat bekend om hun energieke shows waarbij het publiek volledig los gaat en uit volle borst meezingt. Met de show in AFAS Live maakt All Time Low zich op voor hun grootste headline show in Nederland.

Last Young Renegade is alweer het zevende studioalbum van All Time Low. Met dit album blikt de band terug op hun carrière tot nu toe. Of zoals zanger Alex Gaskarth het beschrijft: “There’s a very nostalgic quality to this record”. Het is duidelijk dat de band met dit album een begin maakt aan een nieuw hoofdstuk. Last Young Renegade zal ongetwijfeld weer vol staan met aanstekelijke gitaarriffs en refreinen met een hoog meezinggehalte.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
All Time Low
Datum: 
13 oktober 2017
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over