Alfie Boe, de man die op 's werelds grootste klassieke podia heeft opgetreden, komt op 1 mei 2019 voor een concert naar het DeLaMar Theater Amsterdam. Het grote publiek zal Boe kennen van zijn rollen in uitvoeringen als Les Miserables, La Boheme en Finding Neverland. De kaartverkoop start op vrijdag 15 februari om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

Na zijn doorbraak in de muziekscene, zo’n 20 jaar geleden, heeft Boe het ene na het andere succes gehad. Inmiddels heeft de brit een loyale fanbase weten op te bouwen en wist hij twee keer de titel 'UK Number 1 Album’ te bemachtigen. Bovendien heeft hij met goede vriend Michael Ball twee samenwerkingen gehad: 'Together’ en 'Together Again’, waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Op zijn meest recente album 'As Time Goes By’ (november 2018) haalt Boe inspiratie uit de popmuziek van de jaren dertig en veertig, denk aan klassiekers als 'Sing, Sing, Sing', 'Stompin' At The Savoy' en 'Moonlight Serenade'. Het album zit vol met energie, optimisme en romantiek.

Gedurende zijn carrière heeft Alfie zijn eigen pad gevolgd en heeft hij authenticiteit en emotie boven het gebruikelijke durven plaatsen. Ondanks dat hij nu zijn volgende intrigerende fase ingaat, zal Alfie nog steeds zijn grenzen op blijven zoeken. Op 1 mei 2019 is hij te zien in het DeLaMar Theater, te Amsterdam.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Alfie Boe
Datum: 
1 mei 2019
Locatie: 
Delamar, Amsterdam

Reservatie:

Meer over