Alexis Ffrench heeft grote ambities. Deze uitzonderlijke pianist en componist die opleidingen volgde aan de Purcell School, the Guildhall School of Music and Drama en the Royal Academy heeft de drang om onze wereld in moeilijke tijden vreugde te brengen. Op 21 april 2020 komt hij ter gelegenheid van zijn nog te verschijnen album 'Dreamland’ naar TivoliVredenburg, Utrecht. De kaartverkoop start op maandag 9 december om 10:00 uur via www.tivolivredenburg.nl

Toen Alexis nog maar een kleuter was vertoonde hij al symptomen van een muzikaal wonderkind. Op zijn vierde begon hij te spelen op de eettafel, omdat hij thuis geen piano had. Hij kende muziek voordat hij het geleerd kreeg. Zijn ouders realiseerden al snel dat Alexis alles kon naspelen op gehoor. Ffrench is op Spotify een enorm succes: een klassieke muzikant met meer dan 100 miljoen streams.

Alexis’ nieuwe album 'Dreamland' wordt verwacht in maart 2020. Er zijn inmiddels twee singles uitgebracht, het gelijknamige 'Dreamland' en 'Story of You'. Klik HIER om 'Dreamland' te beluisteren.

"This album has been a labour of love for me, and I hope you enjoy listening as much as I enjoyed making it" aldus Ffrench.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Alexis Ffrench
Datum: 
21april 2020
Locatie: 
TivoliVredenbrug, Utrecht

Reservatie:

Meer over