Alex Warren is een van de meest gevolgde Gen Z-beroemdheden op YouTube, Instagram en TikTok. Met zijn kwetsbare popmelodieën, bevlogen zang en openhartige teksten bouwde hij een gigantische fanbase op. Op zondag 15 september staat de internetsensatie voor het eerst op een Belgisch podium in Kavka Zappa in Antwerpen met zijn 'You'll Be Alright, Kid Global Tour'. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 7 juni om 10u via livenation.be.

Alex Warren was ooit dakloos en sliep in de auto’s van zijn vrienden, maar daar liet hij zich niet klein door krijgen. Al meer dan tien jaar deelt hij online zijn persoonlijke ervaringen met de wereld en bouwde zo een community op van meer dan 26 miljoen volgers. Warren begon het jaar met zijn doorbraaknummer “Before You Leave Me” dat al snel viraal ging op TikTok, net zoals zijn nieuwste track “Save You A Seat”. Niet te missen in Kavka Zappa, voor hij de wereld verder verovert!

Tickets voor het concert in Kavka Zappa zijn beschikbaar vanaf vrijdag 7 juni om 10u via livenation.be en kosten €22. Soundcheck Experience Packages zijn beschikbaar aan €85. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over