Althans, voor onbepaalde tijd; hij gaat voluit voor z'n hard-rock band Diablo Blvd. Met deze laatste shows in het Sportpaleis neemt hij tijdelijk afscheid van zijn comedypubliek.

Om zijn comedyfans niet in de kou te laten staan, neemt Alex Agnew afscheid in stijl. Wie Alex nog een laatste keer als comedian aan het werk wil zien, kan dit tijdens: Alex Agnew - The Legend Ends In deze afscheidsshows ventileert Alex in z'n gekende rock'n'roll comedystijl nog één keer z'n mening over alles wat ons vandaag omringt.

"The Legend Ends" is de dernièreshow van Alex Agnews’ laatste volavondshow 'Interesting Times'. Het zijn nog steeds barre tijden, de crisis woedt voort en het einde is nog niet in zicht. Dat alles, aangevuld met wat zich ondertussen in de wereld afspeelt en nog meer goddelijke ingevingen die onderweg naar oktober 2013 nog zullen ontstaan. Maar zeker ook geïnspireerd door de imposante mogelijkheden die het sportpaleisgebouw creëert.

Na 12 jaar op de planken, 4 avondvullende shows en zijn Best Of Show "Larger Than Life" (feb-maart 2011 – sportpaleis Antwerpen) ruilt Alex Agnew comedy tijdelijk voor muziek.
In 2011 vulde Alex Agnew 5x het Sportpaleis Antwerpen (5x12.500pers) met z'n Best Of Show: Larger Than Life.

Nooit eerder deed een stand-up comedian hem dit voor in West-Europa.

Keert Alex Agnew ooit nog terug naar het comedypodium? Het antwoord daarop moeten we u helaas schuldig blijven. The Legend Ends…

Opnieuw vult Alex Agnew 4 keer het Antwerpse Sportpaleis. De shows van 25,26 & 27 oktober zijn uitverkocht. Enkel voor 31 oktober zijn nog tickets beschikbaar. Tickets kan je bestellen via www.teleticketservice.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Alex Agnew, The Legend Ends
Datum: 
25,26, 27 en 31 oktober
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen
Meer over