Al meer dan 50.000 tickets voor spektakel-musical 14-18

Al meer dan 50.000 mensen hebben een ticket bemachtigd voor 14-18, de spektakel-musical die op 20 april 2014 in première gaat in de Nekkerhal in Mechelen. Vanaf eind januari zal de Nekkerhal omgetoverd worden tot een levensecht strijdtoneel. Er zal gespeeld worden op een oppervlakte van 2 voetbalvelden en alles zal draaien rond beweging.

Hans Bourlon: “We zijn bijzonder blij met de belangstelling die er nu al is bij het grote publiek. Zeker ook het feit dat er al zo veel scholen zich hebben ingeschreven, is voor mij positief. Op die manier kunnen we ook daar voor een meerwaarde zorgen. Ondertussen krijgt de spektakel-musical stilaan vorm. Het decorconcept is klaar, de nummers zijn geschreven en de laatste aanpassingen aan het scenario zijn gebeurd. En ik kan u verzekeren: het wordt groots!''

14-18 wordt een unieke beleving voor het publiek dat heen en weer geslingerd zal worden tussen grootse oorlogstaferelen en intieme emotionele sleutelmomenten tussen de hoofdpersonages. Een fantastisch creatief team, met Frank Van Laecke, Dirk Brossé en Allard Blom. Een gigantische cast met meer dan 100 acteurs per voorstelling en een tribune die rijdt over 150 meter en zo inzoomt en uitzoomt op de actie.

 De hoofdpersonages van 14-18 zijn Jo Demeyere als Generaal, Jelle CLeymans als Jan, Jonas Van Geel als Fons, Bert Verbeke als Albert, Peter Van de Velde als Korporaal Dedecker, Louis Talpe als Hermans, Free Souffriau als Anna, Maaike Cafmeyer als Céline, Lander Depoortere als Kamiel. Voor meer informatie: www.14-18.nu.
 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: