affiche K3 dierenhotel

De nieuwe K3 film “K3 Dierenhotel” doet het ontzettend goed in de Vlaamse & Nederlandse bioscoopzalen: een goede 2 weken na de release van de film gingen al meer dan 215.000 mensen in België & Nederland naar "K3 Dierenhotel" kijken.

Naast Karen, Kristel en Josje spelen eveneens Philippe Geubels, Winston Post, Jacques Vermeire, Metta Gramberg, Albert Verlinde, Dries Vanhegen, Daisy Thys, Maarten Bosmans en Serge-Henri Valcke mee in de film.

Daarnaast verleenden ondermeer Walter Baele, Koen Crucke, Sven De Ridder, Kobe Van Herwegen en vele anderen hun stem aan 1 van de vele dieren die in K3 Dierenhotel hun opwachting maken.

Synopsis:
Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas en Karen en Josje in de beautyfarm. Kristel wil maar al te graag in het dierenhotel blijven om bij Bas te zijn. Om indruk te maken op hem, zet ze haar beste beentje voor in het dierenhotel, maar als rasecht stadsmeisje is dat geen eenvoudige opdracht. Als Karen hoort dat Brad Pitt in de beautyfarm komt logeren, is ze daar niet meer weg te krijgen. Omdat Karen niet wil dat Josje alleen naar Bas vertrekt, laat ze het voor Josje lijken alsof ze wel degelijk in een dierenhotel zitten. Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden. Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten Karen, Kristel en Josje de handen ineen slaan om het hotel te redden.

K3 Dierenhotel werd geregisseerd door Bart Van Leemputten en is een productie van Studio 100.  De film wordt sinds 12 februari in de zalen verdeeld door KFD (Kinepolis Film Distribution).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over