Fantastisch nieuws voor spektakel-musical 14-18: de kaap van de 200.000 tickets is overschreden! Op zondag 15 juni om 19u krijgt het publiek bovendien de bijzondere gelegenheid om deze onvergetelijke musical in het Engels te zien.

14-18 is een puur verhaal over vriendschap en liefde. Wat is de verwoestende werking van een oorlog op een groep vrienden en op een man en een vrouw die door deze oorlog niet bij elkaar kunnen zijn? Wat is het effect van zo’n grote, alles verwoestende oorlogsmachine op gewone jonge mensen die eigenlijk niet weten waar ze in stappen? “14-18” is een spectaculair project over de Eerste Wereldoorlog, een verhaal van liefde, gemis, familie, vriendschap tegen de achtergrond van het monster van de Grote Oorlog.

Alles draait rond beweging. Het speelvlak beslaat niet minder dan 2 voetbalvelden en de tribune rijdt over een lengte van 150 meter, zodat de toeschouwer op een filmische manier kan in- en uitzoomen al naar gelang de scènes groots of intiem zijn. Op technisch gebied is deze musical dan ook een project van ongeziene afmetingen. “14-18” is een gezamenlijk project van Studio 100, Frank Van Laecke, Dirk Brossé en Allard Blom.

Tickets via www.14-18.nu

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Musical 14-18
Locatie: 
Nekkerhal, Mechelen

Reservatie:

Meer over