Age of Love wordt 11 jaar en viert dat met een knaleditie op 11 mei in Kunstencentrum Vooruit Gent. De focus ligt opnieuw op de early electronic scene met op het programma de beste retro muziek aller tijden. Op de affiche prijken maar liefst 10 (inter)nationale artiesten die zich aan een straf staaltje draaiwerk zullen wagen.

Dr. MOTTE viert feest

Voor deze editie scoort Age Of Love niemand minder dan DR. MOTTE. De Duitser is gekend van zijn eigen wereldbekende concept ‘Love Parade’ in Berlijn, dat dit jaar 30 kaarsjes mag uitblazen! Deze retro legende komt op zaterdag 11 mei voor de eerste keer ooit op Age of Love de boel in lichterlaaie steken. Bereid je dus maar voor op een onvergetelijk nachtje uit!

Team van de nacht

Het muzieklijstje wordt verder aangevuld met volgende zwaargewichten uit de scene: Jaydee van R&S records, RED D van We Play House Recordings samen met de zangkunsten van Lady Linn, internationaal trance icoon Airwave van Bonzai Progressive, Age Of Love-resident DJ Quincy, Zolex bekend van Montini, veteraan Mike Thompson die menige dansbenen in beweging bracht in de voormalige Boccaccio & Cherry Moon, Tom Lerclerq van Zillion en meester van de fameuze Kings Club, Vince Nova.

Age of lights

De bezoekers worden ook deze editie weer in de watten gelegd door de licht-, decor- en geluidstechnici. Zij zullen een scherpe lasershow en een bulderend geluidssysteem loslaten op de dansende menigte en hun zo katapulteren naar de geweldige 90’s retro jaren. Ook mogen de aanwezigen zich verwachten aan verrassingen en dansacts gedurende de hele avond.

Wil jij er graag bij zijn? Haast je dan naar de ticketshop, want vorige edities waren steeds snel uitverkocht!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over