Age of Love blijft het grootste retro succes verhaal van het land. Al 7 jaar lang verkoopt het event keer op keer uit en deze zomer mochten ze voor de tweede keer een eigen stage hosten op Tomorrowland. Op ieder Age of Love event worden de gloriedagen van België’s rijke elektronische geschiedenis en de hoogdagen van de Belgische clubs gevierd.

Age of Love brengt de beste tracks uit de jaren ’90 in een setting die de sfeer van die magische tijden perfect terug tot leven brengt: dansers, lasers, gadgets en meer brengen het publiek terug naar een tijd waarin er dagen na elkaar gefeest werd. En zo trekt Age of Love niet alleen die feesters aan die er toen al bij waren maar ook nieuwe generaties clubbers die de muziek die aan de basis ligt van de huidige elektronische scene, voor het eerst leren kennen en omarmen. Samen creëren ze opnieuw de atmosfeer van ‘love and peace’, lange nachten op de dansvloer en wondermooie house muziek. Ze doen dat op de tonen van de beste klassiekers ooit, gebracht door internatioanle gasten en de beste Belgische dj’s van de grootste Belgische clubs ooit.

De november editie verkoopt altijd nog sneller uit dan de andere dus we raden iedereen die er wil bij zijn aan om zo snel mogelijk hun tickets aan te schaffen. En voor zij die van de ervaring iets extra speciaals willen maken, zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar met toegang tot het VIP deck van waar je nog beter zicht hebt op al de actie. Welke formule je ook kiest, iedereen zal ondergedompeld worden in uitbundige danstaferelen, enthousiaste kreten, breed lachende gezichten en vele handen in de lucht. Iedereen zal die nummers horen waarvan ze gegarandeerd kippevel of een warmte aanval krijgen: al die tijdloze klassiekers die voor altijd in iedereens geheugen en platencollecties gegrift staan. Nummers als ‘Liquid Skies’ en ‘Dance for Eternity’ van onze grote, internationale headliner, Kai Tracid.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over