Belgische avant-premières lokken meer dan 50 000 bezoek(st)ers op amper 5 dagen!

De avant-premières van de film AFTER kenden de voorbije dagen een overweldigend succes in België. Op amper 5 dagen tijd, doken maar liefst 51.321 bezoek(st)ers de bioscoop in voor dit intense liefdesverhaal, gebaseerd op de bestseller van Anna Todd. De hoofdrollen worden vertolkt door Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin en Selma Blair. Dit resultaat overtreft zelfs het openingsweekend (ook 5 dagen) van het eerste luik van de TWILIGHT saga!

De Belgische bioscoopuitbaters moesten snel handelen om tegemoet te komen aan de enorme vraag voor de avant-premières en voegden last minute extra zalen toe voor de ongeduldige fans. Ook in andere landen is de film een echt fenomeen: o.a. in Duitsland, Italië, Portugal, Griekenland, Finland, Polen en Noorwegen staat After op de eerste plaats in de box office.

Aan de uitgang van de zalen waren de reacties zeer enthousiast, wat de hoge publieksscore (82%) op de site Rotten Tomatoes bijtreedt.

Synopsis

De jonge Tessa (Josephine Langford) is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin (Hero Fiennes-Tiffin), een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed... een type waar ze nooit op zou kunnen vallen. Toch verliest Tessa na hun kenninsmaking de controle over haar gevoelens en haar eens zo zekere leven. Lust, leugens, jaloezie... is de relatie tussen Tessa en Hardin een destructief verhaal of ware liefde?

Release in Belgique : 17 april 2019

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over